ساخت فروشگاه اینترنتی با انوع روشهای مختلف و مشاوره بهترین تصمیم

برای ساخت یک فروشگاه اینترنتی دیگه نیازی نیست هزینه های بسیار سنگینی را پرداخت کنی. یک زمانی توی وب ایران افراد کمی راه اندازی فروشگاه اینترنتی را بلد بودند و یک جورایی میشه گفت، این دانش و هنر به صورت انحصاری دسته عده ای بود. به لطف اینکه اینترنت در زندگی همه مردم نفوذ کرد و به قدری همه گیر شد و اطلاعات مردم در این زمینه زیاد شد تا اینکه افراد بسیار زیادی در ایران خودمان مهارت طراحی فروشگاه اینترنتی را یاد گرفتند و انحصار راه اندازی فروشگاه اینترنتی شکست.

ساخت فروشگاه اینترنتی چقدر هزینه دارد؟

برای اینکه یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی، راه و روش های بسیار زیادی وجود داره. اگه موافق باشی میخوام یک دسته بندی کنم تا موضوع برایت روشن شود. طراحی فروشگاه اینترنتی یا میتونه توسط خودت انجام بشه و یا توسط یک شرکت یا فرد انجام بشه. حالا بیا مزایا و معایب هر کدام را باهم بررسی کنیم و ببینیم با چه روش هایی میشه یک وب سایت فروشگاهی حرفه ای راه اندازی کرد.

بهترین روش ساخت فروشگاه اینترنتی

کلا 4 روش برای طراحی وب سایت وجود دارد.

  • طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت کدنویسی اختصاصی توسط شرکت طراحی سایت یا طراح
  • طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت کدنویسی اختصاصی توسط خودمان
  • طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از نرم افزارهای مدیریت محتوا توسط خودمان
  • طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از نرم افزارهای مدیریت محتوا توسط شرکت های طراحی سایت

 

طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت کدنویسی اختصاصی توسط شرکت طراحی سایت یا طراح

زمانی که یک فروشگاه اینترنتی قراره ساخته بشه نیاز داره تا از زبان های برنامه نویسی مختلفی کمک بگیره تا ایجاد بشه. دوست خوبم توی این روش هزاران خط کدنوشته میشه تا یک وب سایت راه اندازی بشه. اگه قرار باشه یک وب سایت به صورت اختصاصی و از صفرکدنویسی بشه، بسیار زمانبر است تا کامل تکمیل بشه. حالا این وسط میری سراغ یک شرکت طراحی سایت را  میگیری و میگی که من یک فروشگاه اینترنتی میخوام. الان معمولا حداقل چند ده میلیون تومان دستمزد اینکار را دریافت می کنند و حدودا 2-3 ماه زمان می خواهند تا برای شما یک وب سایت اختصاصی طراحی کنند.

 

مزایا

راه اندازی فروشگاه اینترنتی شما توسط تیم متخصص انجام می شود

معمولا چون حجم کدهای سایت کم است، سایت سبک و روان است

 

معایب

هزینه راه اندازی بسیار بالا

مدت زمان زیادی طول می کشد تا سایت آماده شود

کدهای اصلی وب سایت را در اختیارتان قرار نمی دهند

انعطاف پذیری بسیار پائین برای ایجاد تغییرات در سایت

انحصاری بودن

عدم دسترسی به کدهای سایت

 

طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی به صورت کدنویسی اختصاصی توسط خودمان

این روش را فقط به کسایی پیشنهاد میکنم که می خواهند از طراحی وب سایت را به عنوان یک شغل انتخاب کنند و دیوانه و عاشق برنامه نویسی هستند. برای اینکه به یک طراح وب سایت حرفه ای تبدیل بشی باید یک سال و نیم الی دو سال مدام یادبگیری، هزاران خط کد بزنی تا حرفه ای بشی. پس اگر یک کسب و کاری داری که می خواهی برای خودت یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنم سراغ چنین گزینه ای بروی.

 

مزایا

صفرتاصد وب سایت دقیقا مطابق با خواسته شما است

ریش و قیچی کاملا دست خودتان است و تک تک ایده هایتان را بدون محدودیت می توانید اجرا کنید

 

معایب

مدت زمان یادگیری و راه اندازی وب سایت در این روش ممکن است به چند سال هم طول بکشد

هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی از نطر مالی تقریبا برای شما صفر است (البته پول دوره های آموزشی و زمان را در نظر بگیرید)

 

طراحی و پیاده سازی فروشگاه آنلاین با استفاده از نرم افزارهای مدیریت محتوا توسط خودمان

به به رسیدیم به بخش جذاب قضیه. یک روش بسیار پر استفاده در سراسر دنیا استفاده از سیستم های مدیریت محتوا است که بهش CMS هم میگیم. کار اینا چیه؟ بزار راحت بهت بگم. یک نرم افزار هست که بدون کدنویسی میتونی فقط با کشیدن و رها کردن وب سایت های فوق حرفه ای راه اندازی کنی. شاید بگی پس اون همه کدنویسی چی میشه؟ ما هرچقدر داریم پیش میریم جلو، همه چیز در حال پیشرفت و آسان شدنه. به قدری علم طراحی سایت پیشرفت کرده که چنین قابلیت هایی ایجاد کردند تا مردم عادی هم بدون دانش برنامه نویسی و بدون یک خط کدنویسی بتوانند فروشگاه اینترنتی دلخواه خودشان را راه اندازی کنند. نرم افزارهای مختلفی برای اینکار است. معروفترین و پر استفاده ترین در جهان، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. سایت من هم با همین وردپرس راه اندازی شده. سایت های معروف بسیار زیادی در ایران و در دنیا با همین روش راه اندازی شده است. سایت کوکاکولا، سایت مجله دیجیکالا

 

مزایا

هزینه راه اندازی زیر 1 میلیون تومان

دقیقا مطابق با سلیقه خودت

بدون نیاز به یک خط کدنویسی

بسیار انعطاف پذیر (با چند کلیک، امکانات مختلف به سایت اضافه میکنی)

 

معایب

یک هفته الی یک ماه باید وقت بگذاری و یاد بگیری

 

طراحی و ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از نرم افزارهای مدیریت محتوا توسط شرکت های طراحی سایت

این روش هم بسیار خوب است. برای چه افرادی پیشنهاد میشه؟ اگر مدیر شرکت هستی و اگر دغدغه زیادی داری و فرصت نمیکنی که خودت راه اندازی فروشگاه اینترنتی با وردپرس را یاد بگیری بهتر است برون سپاری کنی. یعنی به یک شرکت و یا طراح سایت بگی که با استفاده از سیستم وردپرس برایت یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کند. با این روش کار را به کاردان سپردی و یک سایت منعطف داری که مالکیت آن در دست خودت است اما باید چند میلیون بابت راه اندازی فروشگاه اینترنتی به طراح پرداخت کنی، ولی هزینه دستمزد اینکار اصلا قابل مقایسه با روش اختصاصی و کدنویسی نیست. اجازه بده یک مثال برایت بزنم. اگر یک شرکت یا طراح سایت یک سایت با وردپرس برایت راه اندازی کند ممکن است مثلا 5 الی 10 میلن تومانن ازت دریافت کند.. دقیقا همان سایت را یک شرکت بخواهد به صورت اختصاصی و کدنویسی شده برایت طراحی کند ممکن است تا 40 -50 میلیون تومان هم دریافت کند.

 

مزایا

مدت زمان راه اندازی نسبتا کوتاه

به کدهای وبسایت دسترسی داری

وب سایت توسط یک متخصص راه اندازی شده

سایت بسیار انعطاف پذیری داری و هر لحظه میتوانی تغییرات ایجاد کنی

 

معایب

هزینه راه اندازی بیشتر نسبت به راه اندازی توسط خودت

 

 

تصمیم گیری برای ساخت سایت فروشگاهی

بستگی داره به اینکه فروشگاه اینترنتی برای کسب و کارت میخوای و یا اینکه میخواهی از راه طراحی سایت درآمدزایی کنی. پاسخ به این سوال را من در این دوتا پاراگرافی که در پائین نوشتم میبینی.

 

طراحی فروشگاه اینترنتی به نیت شغل

اگر میخواهی از این راه به درآمد برسی و به عنوان یک شغل به طراحی سایت نگاه کنی. باید بهت بگم که توی این حالت 2 روش داری. روش اول : برای کلاس های طراحی وب سایت و کدنویسی یاد بگیری و بعد از اینکه مسلط شدی سراغ گرفتن پروژه بری و پول دربیاری. درآمد طراحی سایت عالی است. ولی حتی اگه میخوای به عنوان یک شغل وارد این حوزه بشی من پیشنهاد نمیکنم بری کدنویسی یاد بگیری! چرا؟ من پیشنهاد میکنم مهارت راه اندازی وب سایت با استفاده از وردپرس را یاد بگیری و به عنوان طراح سایت فعالیت کنی و پول دربیاری. چرا این صحبت رو میکنم؟ برای اینکه 90 درصد نیاز بازار، راه اندازی فروشگاه اینترنتی است و با وردپرس میتوانی بهترین فروشگاه های اینترنتی را راه اندازی کنی. اگر سراغ برنامه نویسی بروی میتوانی پروژه های خیلی خاص راه اندازی کنی. ولی این را بدان که پروژه های خاص را معمولا به شخص نمی دهند، به شرکت اعتماد می کنند. چرا؟ چون دستمزد کارهای خاص ممکنه چند صد میلیون باشه و کارفرما چند صد میلیون پول را معمولا به شخص اعتماد نمیکنه و به شرکت ها اعتماد میکنه. چون توی پروژه های خاص، پشتیبانی وب سایت بسیار مهم است. برای همین حتی اگر برنامه نویس حرفه ای هم بشی بدون برای اعتبارسازی خودت مسیر پیچیده ای داری. ولی وقتی با وردپرس یادبگیری، 90درصد نیاز بازار ساخت سایت فروشگاهی است. میتونی از این راه به راحتی درآمدزایی کنی و شرایط مالی خودت را بهتر کنی و اعتبار کسب کنی و اگر دیگه واقعا دیدی به شدت علاقه به برنامه نویسی داری، بری برنامه نویسی هم یاد بگیری.

 

 

طراحی فروشگاه اینترنتی به نیت کسب و کار

اگر میخوایه محصولاتی را در اینترنت بفروشی و میخواهی فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنی، پیشنهاد میکنم بازهم با وردپرس کار کنی. حالا سوال اینجاست که خودم یاد بگیرم با وردپرس فروشگاه آنلاین راه اندازی کنم و یا اینکه به یک طراح بسپارم؟ اگر صاحب کسب و کارت هستی. اگر در طول روز فرصت نمیکنی من پیشنهاد میکنم برون سپاری کنی. اما اگر فرصت داری که پیشنهاد میکنم حتما خودت یاد بگیری و دست به کار بشی. حتی اگر قرار است برون سپاری کنی هم پیشنهاد میکنم حداقل مبانی وردپرس را یاد بگیری تا بدونی با طراح سایتت در چه وضعیتی هستی و زبان هم را بهتر متوجه بشوید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس