دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ – درس اول

در دوره دیجیتال مارکتینگ، سعی میکنم مسیر درست را برای شما دوست عزیزم یاد بدم. دیجیتال مارکتینگ زیرشاخه های مختلفی داره و افرادی که در این حوزه فعال هستند به دو دسته تبدیل می شوند. دسته اول افرادی هستند که یکی از زیرشاخه های بازاریابی آنلاین را تخصصی یاد می گیرند و به کسب درآمد از اینترنت می پردازندو دسته دوم افرادی هستند که صفرتاصد شاخه های دیجیتال مارکتینگ را یاد می گیرند و در نقش یک کوچ (متخصص بیزینس کوچینگ آنلاین) ظاهر می شوند و با این مهارت ها یا به کسب و کارها مشاوره می دهند و یا صفرتا صد کارهای اجرایی بازاریابی آنلاین یک مجموعه را انجام می دهند. روش های مختلف درآمدزایی برای این رشته هیجان انگیز وجود داره که قشنگ توی دوره مسیر را کاملا برایتان بازگو میکنم.

این دوره آموزشی دیجیتال مارکتینگ که من در آن چهارچوب اصلی این تخصص را کامل توضیح دادم، شامل ۶ جلسه است.

ابعاد مختلف دیجیتال مارکتینگ

اول ببینیم که دیجیتال مارکتینگ چه بخش های اصلی دارد :

  • طراحی سایت
  • سئو سایت (بهینه سازی سایت)
  • شبکه های اجتماعی
  • بازاریابی محتوا
  • تبلیغات آنلاین
  • تبلیغ نویسی یا کپی رایتینگ

 

این مواردی که اینجا گفتم هسته اصلی دیجیتال مارکتینگ است. هر کدام از این بخش ها خودش میتونه به دسته های مختلفی باز تقسیم بشه. هدف من اینه که به ذهن شما یک چهارچوب بدم که ساختار اصلی را قشنگ متوجه بشوی. توی این سلسه آموزش که در ۶-۷ بخش در سایت منتشر شده، قشنگ درباره هر قسمت مفصل توضیح دادم.

 

برگه تقلب مسیر کسب و کار آنلاین

یک وب سایت راه اندازی میکنی، با استفاده از تولید محتوا و سئو سایت، وب سایتت را در کلمات کلیدی مهم کسب و کارت به رتبه های برتر گوگل میاوری. در کنارش با استفاده از شبکه های اجتماعی کسب و کارت را به مردم میشناسونی و مخاطب از طریق شبکه اجتماعی جذب میکنی. با استفاده از تبلیغ نویسی، متن ها و فیلم های اثرگذاری درست میکنی و در سایتت و شبکه های اجتماعی قرار میدی تا افراد بیشتری به مشتری تبدیل شوند. حالا برای سرعت بیشتر و دیده شدن بیشتر کسب و کارت شروع به تبلیغات آنلاین میکنی. (این مسیر کلی است. با من همراه باش تا از مسیر جذاب برات بگم.)

 

شغل دیجیتال مارکتر بسیار با پرستیژ است

کسی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ به اکثر مهارت ها تسلط دارد را دیجیتال مارکتر میگیم. دیجیتال مارکتر شغلی است که وابسته به مکان و زمان نیست. با یک لپ تاپ ساده هر جای ایران که باشی می توانی مشتری خودت را داشته باشی و پروژه های مشتری را انجام بدهی. درآمد بسیار بالایی دارد. یکی از پر تقاضاترین شغل های حال حاضر ایران و دنیا است. همیشه برایش تقاضا است. همیشه برایش سر و دست میشکنند!!! چرا؟ چون کسی که دیجیتال مارکتر است، کمک می کند تا فروش یک کسب و کار افزایش پیدا کند و همین موضوع برای هر صاحب کسب و کاری بسیار ارزشمند است. برای همین دیجیتال مارکترها از احترام ویژه ای نزد صاحبین کسب و کار برخوردار هستند.

 

این توضیحات دیجیتال مارکتینگ بیشتر به درد چه کسانی می خورد؟

من این سلسه آموزش را با این نیت راه اندازی کردم که بیشتر افرادی که می خواهند در این حوزه به متخصص تبدیل شوند و از این تخصص به درآمد برسند. برای همین با این دیدگاه مطالب را توضیح می دهم که شما دوست عزیزم می خواهی این مهارت را یاد بگیری و از این مهارت به درآمد برسی اما مطالب قطعا به درد صاحبان کسب و کاری که می خواهند برای کسب و کارشان از دیجیتال مارکتینگ استفاده کنند تا فروششان افزایش پیدا کند هم می خورد.

 

سبک های درآمدزایی از شغل دیجیتال مارکتینگ؟

  • میتوانی برای کسب و کار خودت استفاده کنی
  • می توانی به صورت پروژه ای کار کنی و کار اجرایی کنی
  • می توانی به عنوان مشاور و به صورت پروژه ای کار کنی و یا موردی
  • می توانی جایی استخدام شوی

 

فرصت های درآمدی یک دیجیتال مارکتر

شرکت های بازرگانی بسیار زیادی هستند که به شدت نیاز به جذب مشتری از طریق فضای آنلاین دارند.

کارگاه های تولیدی بسیار زیادی وجود دارند که نیاز به یک دیجیتال مارکتر دارند.

استارت آپ های نوپای زیادی هر روز در حال شکل گیری هستند و نیاز به دیجیتال مارکتر دارند.

فروشگاه یا مغازه های زیادی در سطح شهر شما وجود دارند که اگر بازاریابی آنلاین را به کار بگیرند، می توانند محصولاتشان را به کل ایران ارسال کنند.

 

وضعیت شغل دیجیتال مارکتر در ایران

استخدام به عنوان کارمند،حداقل حقوق ۸٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان و حداکثر تا ۲۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان

کار کردن به صورت دورکاری و قرارداد ۶ماه یا یک ساله ماهیانه از ۶٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان الی ۱۵٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان نکته :‌ در حالت دورکاری اگر سیستم سازی بلد باشید برای هر پروژه نهایتا روزانه یک الی دو ساعت شاید زمان صرف کنید و به صورت همزمان می توانید چندین پروژه بگیرید.

هر یک از مهارت های دیجیتال مارکتینگ را که بلد باشید می توانید به صورت موردی کار کنید و یا مشاوره بدید. به عنوان مثال یک نفر ظرف ۳ روز برای یک شرکت یک کمپین تبلیغاتی تدوین می کند و از ۳٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان الی چند صد میلیون تومان می تواند دریافت کند. همه این اعداد و ارقام بستگی به نوع پروژه و میزان مهارت و شهرت شما دارد.

 

وضعیت شغل دیجیتال مارکتر در خارج از ایران

بیایید متوسط درآمد یک دیجیتال مارکتر در کشورهای مختلف را بررسی کنیم. عددهایی که در پایین مطرح میکنم به صورت نسبی هست. قطعا برای هر کشوری یک حداقل و حداکثری است و من اینجا میانگین هر کدام را میگم.

درآمد دیجیتال مارکتینگ در کشور کانادا متوسط سالیانه ۶۰٫۰۰۰ دلار می باشد.

در کشور استرالیا ۷۰٫۰۰۰

دلاردر کشور آمریکا ۵۵٫۰۰۰ دلار

در کشور انگلیس ۴۲٫۰۰۰ پوند

با هر کدام از این درآمدها می شود یک زندگی خیلی خوب را در هر کدام از این کشورها تجربه کرد.

 

 

اگر موافق باشی باهم بررسی کنیم ببینیم که در هر صورت چطوری باید فعالیت کرد و چقدر درآمد برای اینکار در هر حالت وجود دارد. پیشنهاد میکنم پادکست صوتی روش های درآمدزایی از طریق دیجیتال مارکتینگ را گوش کنی.

پادکست(فایل صوتی) درآمد دیجیتال مارکتینگ

 

بازاریابی اینترنتی همین ۲تا است

دیده شدن و متقاعد کردن. یعنی چی؟

مشکل ۹۹ درصد کسب و کارهایی که شکست می خورند، عدم دیده شدن است. یعنی طرف محصول یا خدمات خوبی دارد اما رقیبش که حتی شاید به خوبی این آدم هم نباشه ولی فروش چندین برابری داره. مشکل اصلی بحث عدم دیده شدن است. بحث گمنامی است. محصولت خوبه؟ خدماتت خوبه؟ خب کسی نمیدونه که چنین فرد یا شرکتی هست که محصول یا خدمت خوبی داره. پس اینجاست که بحث بازاریابی و تبلیغات پیش میاد. مهم ترین اصل در اینکه موتور فروش یک کسب و کار روشن شود، دیده شدن است. خب چطوری باید دیده شد؟ وب سایت راه اندازی میکنی، به صفحه اول گوگل میاوری، تبلیغات آنلاین انجام میدهی و در شبکه های اجتماعی فعالیت میکنی. از افرادی که پیدات میکنند، عده ای خرید می کنند و چرخه فروش شروع میشه. حالا باید در این مرحله کاری کنی تا افراد بیشتری متقاعد شوند که می توانی واقعا به آنها کمک کنی.

 

طراحی سایت با کدنویسی یا بدون کدنویسی

اصولا یک دیجیتال مارکتر نیازی ندارد که طراحی سایت بلد باشد. اما باید حداقل مبانی وب سایت و ساختار طراحی وب سایت را بلد باشد. در سایت فرشاد حیدری من درباره طراحی سایت هم بسیار صحبت میکنم و میگم که بازارش چطوره و چه فرصت های درآمدزایی دارد. در جلسه دوم که من لینک جلسه دوم را پایین همین پاراگراف قرار دادم. می توانید مفصل توضیحات من و فیلم های آگاه سازی من درباره طراحی سایت را مشاهده کنی.

 

جلسه دوم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه سوم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه چهارم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه پنجم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه ششم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس