دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ – درس سوم

در جلسه سوم دوره دیجیتال مارکتینگ که من قرار شد طبق وعده جلسه اول، مسیر و چهارچوب دیجیتال مارکتینگ را برایتان بگویم، میخواهم درباره سئو سایت صحبت کنم. سئو یا بهینه سازی سایت (seo) یعنی کارهایی که انجام می دهیم تا سایتمان در کلمات مربوط حوزه کسب و کارمان به صفحه اول گوگل هدایت شود. تخصص سئو یکی از تاپ ترین تخصص های حال حاضر در دنیای بازاریابی اینترنتی به حساب می آید. شغلی بسیار با پرستیژ و بدون نیاز به مکان و زمان خاصی است و از ارزش و احترام زیادی بین صاحبان کسب و کار برخوردار است.

 

جلسه سوم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

فیلم بالای صفحه را اگر ندیدی حتما ببین و بعدش توضیحات من را بخوان. به این تخصص همیشه نیاز است. این تخصص چیزی نیست که بگوئیم الان مد شده و ۲ روز دیگر نیست! در تمام دنیا شرکت ها بهترین سئوکار ها را استخدام می کنند تا رتبه های برتر گوگل را برای خودشان کنند. حالا اگر موافق باشی ببینیم سئو چطوری به یک کسب و کار کمک میکنه و چرا صاحبین کسب و کار ارزش و احترام ویژه ای برای سئوکارها قائل هستند.

 

یک دیجیتال مارکتر چطوری با تخصص سئو به کسب و کارها کمک می کند؟

فرض کن صاحب یک کسب و کاری به فروش لپ تاپ مشغول است. به یک متخصص سئو یا بهینه سازی سایت سفارش می دهد که سایتش را به صفحه اول گوگل بیاورد. حالا سئوکار وقت می گذارد و سایت آن شخص را به رتبه اول گوگل میاورد. چه اتفاقی می افتد؟ هرکی سرچ کند خرید لپ تاپ، خرید لپ تاپ ایسوس، مشاوره خرید لپ تاپ و … سایت آن شخص نمایش داده می شود و مردم وارد سایت می شوند و عده ای خرید می کنند. در واقع مزیت بزرگ سئو این است که مشتری دقیقا همان روز، ساعت و لحظه به دنبال خرید لپ تاپ بوده و خودش در گوگل جستجو کرده و خودش ما را پیدا کرده و خودش به سمت ما آمده و همین مسئله باعث میشه افراد قابل ملاحظه ای مشتری ما شوند. (منظورم از ما همان صاحب کسب و کار است). بسیار خب، با این توضیحات متوجه شدی کار یک سئوکار چقدر ارزشمنده و چرا ارزش ویژه ای دارد.

 

درآمد یک سئوکار چقدر است؟

درآمد یک سئوکار می تواند از ماهیانه ۵-۶ میلیون تومان تا چند صد میلیون تومان هم باشد. یک سئوکار اگر به صورت تک نفره کار کند و ۵ پروژه سئو داشته باشد و از هر پروژه ماهیانه ۱۰ میلیون تومان دستمزد دریافت کند می تواند ماهیانه ۵۰ میلیون تومان سود خالص داشته باشد. اگر یک سئوکار نخواهد خودش برای خودش کار کند، می تواند به عنوان کارمند فعالیت کند. اگر هم کارمند شود، بین کارمندانی خواهد بود که بالاترین میزان حقوق را دریافت خواهد کرد.

 

مدت زمان انجام پروژه سئو سایت

سئو چیزی نیست که یک شبه انجام شود. یک سایت چندین ماه زمان نیاز دارد تا به صفحه اول گوگل هدایت شود. در سئو سایت نباید عجله کرد. هرچقدر روند بهینه سازی سایت طبیعی تر باشد، سئو آن سایت بنیادی تر و ماندگارتر خواهد بود. اگر یک سئوکار بخواهد با کارفرما قرارداد سئو بنویسد باید ۶ ماه الی یک ساله باشد. ترجیح خود من این است که میگم سئو کار قرارداد یک ساله ببندد. چون هم روند بهینه سازی طبیعی تر و بنیادی تر می شود و هم اینکه سئو چیزی نیست که یک سایت یکبار انجام بده و به صفحه اول گوگل هدایت شود و دیگه رها شود. بعد از مدتی سایت دوباره به رتبه های پایین تر هدایت خواهد شد. رقبا بیکار نشسته اند. برای همین سئو یک چیز یکبار مصرف نیست. سئو همیشگی است. برای همین اسست که میگم قرارداد یک ساله نوشته شود. ممکن است یک سئوکار برای یک سایت نهایتا روزی نیم ساعت، یک ساعت وقت بگذارد ولی باید از لحاظ تعداد روز طولانی باشد. آهسته و پیوسته. برای همین است که یک دیجیتال مارکتر می تواند چندین پروژه سئو همزمان انجام بدهد.

 

مدت زمان یادگیری سئو سایت

واقعا سئو چیز پیچیده است نیست. همه جا به عنوان علم یاد میشه ولی به نظر من موضوع ساده تر از چیزی است که بخواهیم به عنوان علم ازش یاد کنیم! سئو سایت یک سری تکنیک و نکته است که باید انجام شود و رعایت شود و در کنارش برنامه ریزی و صبر داشت. خود یادگیری تمام تکنیک ها و نکات سئو نهایتا ظرف یک هفته قابل یادگیری است. به نظر خودم ۲ روزه یک نفر می تواند یاد بگیرد ولی برای اینکه مباحث از ذهن طرف نرود و قشنگ موضوع را درک کند، من میگم یک هفته. پس یک هفته یادگیری زمان می برد و بزرگترین معلم در سئو این است که یکبار یک پروژه سئو انجام بدهی.

 

 

 

جلسه اول دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه دوم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه سوم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ – شما اینجا هستید

جلسه چهارم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه پنجم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

جلسه ششم دوره آموزش دیجیتال مارکتینگ

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس