بازاریابی جاذبه ای (Inbound Marketing) چیست و چطوری اجرا کنیم؟

بحث جذاب بازاریابی جاذبه ای یا همان Inbound Marketing را امروز صفرتاصد بررسی میکنیم تا شما قشنگ به این موضوع جذاب تسلط پیدا کنید. اگر می خواهید دیجیتال مارکتینگ را اصولی در هر کسب و کاری پیاده سازی کنید باید بدانید که چارچوب اصلی بازاریابی اینترنتی شما باید بر اساس بازاریابی جاذبه ای بنا شده باشد. با بازاریابی جاذبه ای باش و پادشاهی کن! معادلات ذهنی شما در این آموزش دگرگون می شود.

 

بازاریابی جاذبه ای چیست؟

بازاریابی جاذبه ای (Inbound Marketing) روشی است که در آن به جای اینکه ما به سمت مشتری برویم، مشتری به سمت ما می آید. خیلی جذابه نه؟ بله 😊 بیشتر توضیح میدم. من فرشاد حیدری که این آموزش را برای شما آماده کردم همیشه از این روش استفاده میکنم و امروز قراره این روش یا بهتره بگم این طرز تفکر را به شما آموزش بدم. همیشه به اینصورت بوده که برای جب مشتری اکثر کسب و کارها شروع می کردند به سروصدا کردن که بیایید محصول ما را بخرید، ما خوبیم، ما اینطوری هستیم یا آنطوری هستیم!🤭 این داستان به اینترنت هم کشیده شد. بریم پاراگراف بعد ببینیم که داستان چیه…

بازاریابی جاذبه ای

بازاریابی سنتی در اینترنت

طرف یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی میکرد و مثلا کتاب میفروخت. میرفت یک بانک ایمیل به تعداد ۲۰۰٫۰۰۰ تا خریداری میکرد و همه یک متن تبلیغاتی درست میکرد که ما کتاب میفروشیم و خیلی آدمای خوبی هستیم و بیائید از ما کتاب بخرید. چه اتفاقی این وسط افتاد؟ همه از این روش استفاده کردند و هر فردی اینباکس ایمیلش هر روز ده ها و صدها ایمیل تبلیغاتی می آمد و همین مسئله باعث ناراحتی مردم شده بود و مهم تر از همه اینکه وقتی هر فرد میدید که روزی ۵۰ تا ایمیل تبلیغاتی برایش اومده، اصلا باز نمیکرد که ببینه چیه و ندیده و نخوانده پاک میکرد. خب همین موضوع نشان میداد که این روش اصلا جوابگو نیست. هم مزاحمت برای مردم داره و\ هم هیچ اثربخشی برای صاحب کسب و کاری که ایمیل تبلیغاتی فرستاده نداره. اینجا من ایمیل را مثال میزنم. همین موضوع در رابطه با اس ام اس تبلیغاتی هم وجود دارد.

 

بازاریابی ربایشی یا جاذبه ای چی میگه؟

بازاریابی ربایشی با همان جاذبه ای‌ (دقت کنید من سعی میکنم از اصطلاحات مختلف استفاده کنم که چشم شما با این اصطلاحات آشنا بشه) به ما میگه به جای این کارها، پاشو یک خلق ارزش کن تا مخاطب خودش مثل یک آهنربا جذب کسب و کارت بشه. خب حالا سوالی که شاید برای شما الان مطرح بشه اینه که خب، چطوری باید اینکار را انجام بدم. بریم سر اصل مطلب در پاراگراف بعدی …

 

ابزارهای بازاریابی جاذبه ای چیست؟

برای بازاریابی جاذبه ای نیاز به یک سری ابزار داریم. مثل چی؟ مثل وب سایت / شبکه های اجتماعی / و کانال های جذب مشتری

وب سایت

سئو سایت

ایمیل مارکتینگ

اس ام اس مارکتینگ

شبکه های اجتماعی

اینا ابزارهای اصلی بازاریابی ربایشی هستند و حالا ببینیم که با این ابزارها باید چیکار کرد. یک وب سایت راه اندازی می کنید. شروع به تولید محتوا ارزشمند و کاربرپسند می کنید. کم کم بر روی سئو سایت خودتان کار می کنید. حالا کم کم با استفاده از سئو سایت در گوگل رتبه می گیرید و افرادی از طریق گوگل وارد سایت شما می شوند. دقت کنید. اینجا شما دارید تولید محتوا می کنید و در گوگل دیده می شوید و حالا افرادی دنبال محصول یا خدمتی می گردند که شما دارید و یا سوالی در ذهنشان دارند که پاسخ سوال آن ها در سایت شما است. مثال :‌ دوربین عکاسی می فروشید و در بخش بلاگ وب سایت خودتان اموزش عکاسی قرار دادید. حالا فردی دنبال آموزش عکاسی است و سرچ میکنه و سایت شما را می بینید. نکته :‌در اینجا ما سر و صدا نکردیم که طرف بیاد وارد سایت ما شود. اینجا ما کار خودمان را داریم انجام میدیم. خلق محتوای ارزشمند میکنیم. خود مخاطب هدف وارد سایت ما شده.

حالا همین سناریو برای سبکه های اجتماعی هم است. در اینستاگرام، آپارات و یوتیوب می توانید فیلم های آموزشی درباره محصولات و خدمات خودتان درست کنید و منتشر کنید. افرادی می بینند و به سمت کسب و کار شما هدایت می شوند. حالا اینجا افرادی از طریق گوگل و شبکه های اجتماعی با کسب و کار شما آشنا شدند و حالا قدم بعدی باید توسط شما انجام بشه. باید با استفاده از بازاریابی اجازه ای افرادی که به سمت کسب و کار شما آمدند را جذب کنید. دقت کن چی دارم میگم…

 

بازاریابی ربایشی به کمک این دوتا!

تا اینجا ما هیچ چیزی را به مخاطب تحمیل نکردیم. سروصدا نکردیم. هیچ مزاحمتی برای مخاطب نداریم. فقط با خلق محتوای ارزشمند کاری کردیم که خود مخاطب ها به سمت کسب و کار ما گرایش داشته باشند. حالا اینجاست که ما باید با یک سری پیشنهاد ویژه، با یک سری خلق ارزش های ویژه مخاطب را با میل خودش جذب کنیم. یعنی چیکار کنیم؟ یعنی با استفاده فلسفه بازاریابی اجازه ای و لندینگ پیج، کار جذب اولیه را را انجام بدیم. نمیدانی بازاریابی اجازه ای چیه؟ نمیدانی لندینگ پیج چیه؟ اشکالی نداره. اینجا درباره هر کدام یکی دو خط توضیح میدم ولی برای هر کدام از اینها من آموزش جداگانه جذاب مثل همین آموزش آماده کردم و در سایت موجود است. حتما ببین. سوپر نکته : ۲ تا مقاله آموزشی به همراه فیلم های مکمل در سایت دارم که گر این ۲ تا پست آموزشی را در سایت فرشاد حیدری ببینی کل فلسفه دیجیتال مارکتینگ را متوجه می شوی که تمام کسب و کارهای حرفه ای چه در ایران و چه در تمام دنیا استفاده می کنند.

 

لندینگ پیج چیست؟

لندینگ پیج یا صفحه فرود به صفحه ای از سایت میگیم که یک پیشنهاد ارزشمند به بازدیدکننده میدهیم و در قبالش اطلاعات تماس مثل ایمیل و یا شماره موبایل دریافت می کنیم. پیشنهاد ارزشمند من میتونه چی باشه؟ کوپن تخفیف / مشاوره / فایل آموزشی / کاتالوگ خاص / لیست قیمت / چک لیست . برای مشاهده کامل  کلیک کنید : چطوری لندینگ پیج خوب بسازیم؟

 

بازاریابی اجازه ای

اصول بازاریابی اینه که ما. همینجوری به افرادی که نمی شناسیم، ایمیل یا اس ام اس تبلیغاتی نفرسیم. قبلش باید اجازه بگیرم. کاری کنیم تا خودشان با میل خودشان اطلاعات تماس به ما بدهند. دقیقا همین مقاله بازاریابی جاذبه ای، بازاریابی اجازه ای و ساختت لندینگ پیج رابطه مستقیمی باهم دارند و بدون هم قابل اجرا نیستند. برای دیدن فیلم بازاریابی اجازه ای کلیک کنید.

 

پس چی شد؟

مردم از بس تبلیغات دیدن دیگه فرار میکنند. حالا باید چیکار کرد؟ از بازاریابی جاذبه ای استفاده کرد. یعنی اول میائیم میبینیم که مخاطب هدف ما کیه؟ چه دغدغه هایی داره و بر اساس علایق مخاطبا و دغدغه هایی که دارند، تولید محتوا میکنیم. کجا تولید محتوا می کنیم؟ در سایت و شبکه های اجتماعی. همین کار باعث میشه هم در گوگل و هم در شبکه های اجتماعی بیشتر دیده بشویم و مشتری خودش به سمت ما بیاد. چرا خودش به سمت ما میاد؟ چون با تولید محتوای ارزشمندی که انجام دادیم، خودمان را به عنوان یک متخصص نشان دادیم و همین موضوع به شدت در اعتمادسازی تاثیرگذار است. ابزارهای لازم برای اینکار هم که گفتم. دیگه چی میمونه که بگم؟ 🤔 آهان… دوتا مقاله مکما هم که معرفی کردم حتما ببینید. یعنی دوتا مقاله به همراه همین مقاله که جمعا میشه ۳ عدد. اگر این سه تا را کامل و با حوصله ببینید کل ساختار دیجیتال مارکتینگ را متوجه میشید که چی هست. دوستون دارم. فعلا ❤️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره آموزش طراحی سایت با وردپرس